Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33330
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.advisorГриньова, Д. В.-
dc.contributor.authorКосолапова, А. В.-
dc.date.accessioned2023-05-29T13:31:04Z-
dc.date.available2023-05-29T13:31:04Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКосолапова А. В. Актуальність використання м’яса перепелів у технологіях дієтичних харчових продуктів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Гриньова Д. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 394.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33330-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАктуальність використання м’яса перепелів у технологіях дієтичних харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_394.pdf132.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.