Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33328
Title: Запровадження принципів НАССР у вітчизняну систему забезпечення безпеки харчової продукції
Authors: Дацько, С. О.
Інютіна, Я. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Євлаш, В. В.
Самойленко, С. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дацько С. О., Інютіна Я. А. Запровадження принципів НАССР у вітчизняну систему забезпечення безпеки харчової продукції. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Самойленко С. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 392.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33328
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_392.pdf133.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.