Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33323
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorУпатова, О. І.-
dc.contributor.advisorМурликіна, Н. В.-
dc.contributor.advisorУклеіна, О. Г.-
dc.contributor.authorБілоконь, Н. С.-
dc.contributor.authorТурчина, М. К.-
dc.date.accessioned2023-05-29T13:13:53Z-
dc.date.available2023-05-29T13:13:53Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБілоконь Н. С., Турчина М. К. Визначення оптичних характеристик вин. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Упатова О. І., Мурликіна Н. В., Уклеіна О. Г. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 387.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33323-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВизначення оптичних характеристик винuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_387.pdf134.2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.