Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33267
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Поперечний, А. М. | - |
dc.contributor.author | Лавицький, В. П. | - |
dc.contributor.author | Шаблій, Л.М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-28T21:50:22Z | - |
dc.date.available | 2023-05-28T21:50:22Z | - |
dc.date.issued | 2011-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Поперечний А.М., Лавицький В.П., Шаблій Л.М. Теоретичні передумови використання блокованого псевдозрідженого шару як середовища для розділення компонентів вороху цибулі. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 53-54 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33267 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Теоретичні передумови використання блокованого псевдозрідженого шару як середовища для розділення компонентів вороху цибулі | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-53-54.pdf | 242.55 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.