Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33224
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorМазняк, З. О.-
dc.contributor.authorГузенко, В. В.-
dc.date.accessioned2023-05-27T22:17:10Z-
dc.date.available2023-05-27T22:17:10Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationДейниченко Г.В., Мазняк З.О., Гузенко В.В. Удосконалення обладнання для процесу екстракції пектинових речовин. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р., Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С.39-40uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33224-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleУдосконалення обладнання для процесу екстракції пектинових речовинuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-39-40.pdf331.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.