Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33165
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рижкова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Гейда, І. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-26T19:18:38Z | - |
dc.date.available | 2023-05-26T19:18:38Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Рижкова Т. М., Гейда І. М. Оздоровчі технології йогурту та оцінка його якості: методичні вказівки до вибіркової дисципліни для студентів I курсу напряму підготовки 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; Державний біотехнологічний університет. Х.: РВВ ДБТУ, 2023 р. 21 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33165 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Х.: РВВ ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Оздоровчі технології йогурту та оцінка його якості | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_tekhnolohiyi yohurtu_204_23.pdf | 536.63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.