Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33165
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРижкова, Т. М.-
dc.contributor.authorГейда, І. М.-
dc.date.accessioned2023-05-26T19:18:38Z-
dc.date.available2023-05-26T19:18:38Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationРижкова Т. М., Гейда І. М. Оздоровчі технології йогурту та оцінка його якості: методичні вказівки до вибіркової дисципліни для студентів I курсу напряму підготовки 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; Державний біотехнологічний університет. Х.: РВВ ДБТУ, 2023 р. 21 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33165-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХ.: РВВ ДБТУuk_UA
dc.titleОздоровчі технології йогурту та оцінка його якостіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_tekhnolohiyi yohurtu_204_23.pdf536.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.