Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33121
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Дейниченко, Г. В. | - |
dc.contributor.advisor | Горєлков, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Шевченко, І. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-26T11:55:00Z | - |
dc.date.available | 2023-05-26T11:55:00Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Шевченко І. В. Аналіз напрямів переробки гарбуза. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Дейниченко Г. В., Горєлков Д. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 349. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33121 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Аналіз напрямів переробки гарбуза | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_349.pdf | 130.05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.