Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33121
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.advisorГорєлков, Д. В.-
dc.contributor.authorШевченко, І. В.-
dc.date.accessioned2023-05-26T11:55:00Z-
dc.date.available2023-05-26T11:55:00Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationШевченко І. В. Аналіз напрямів переробки гарбуза. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Дейниченко Г. В., Горєлков Д. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 349.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33121-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАналіз напрямів переробки гарбузаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_349.pdf130.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.