Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33077
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревична, Н. І.-
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.authorБогомолов, О. В.-
dc.date.accessioned2023-05-25T19:48:36Z-
dc.date.available2023-05-25T19:48:36Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationЧеревична Н.І., Самохвалова О.В., Богомолов О.В. Подовження терміну зберігання бісквітних напівфабрикатів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 29-30uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33077-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleПодовження терміну зберігання бісквітних напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-29-30.pdf226.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.