Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33031
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А.А.-
dc.contributor.authorОвчиннікова, І.Ф.-
dc.contributor.authorСкуріхіна, Л.А.-
dc.date.accessioned2023-05-24T21:57:49Z-
dc.date.available2023-05-24T21:57:49Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationДубініна А.А., Овчиннікова І.Ф., Скуріхіна Л.А. Визначення вмісту нітратів у баклажанах, що реалізуються на ринку міста Харкова. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 23-24uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33031-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВизначення вмісту нітратів у баклажанах, що реалізуються на ринку міста Харковаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-23-24.pdf302.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.