Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32839
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бабкіна, І. В. | - |
dc.contributor.advisor | Шевченко, А. О. | - |
dc.contributor.advisor | Михайлова, С. В. | - |
dc.contributor.author | Авдєєв, С. С. | - |
dc.contributor.author | Михайлов, А. В. | - |
dc.contributor.author | Панчева, А. О. | - |
dc.contributor.author | Ліпісвіцька, І. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-24T06:47:38Z | - |
dc.date.available | 2023-05-24T06:47:38Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Авдєєв С. С., Михайлов А. В., Панчева А. О., Ліпісвіцька І. А. Дослідження вакуумного НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння пряної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Михайлова С. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 314. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32839 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Дослідження вакуумного НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння пряної сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_314.pdf | 121.62 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.