Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32787
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Дюкарева, Г. І. | - |
dc.contributor.author | Соколовська, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-23T14:05:20Z | - |
dc.date.available | 2023-05-23T14:05:20Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Соколовська О. О. Розробка шкали бальної оцінки критеріїв рівня якості розроблених пастильних виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Дюкарева Г. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 282. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32787 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Розробка шкали бальної оцінки критеріїв рівня якості розроблених пастильних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_282.pdf | 138.88 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.