Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32413
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorОверченко, А. А.-
dc.date.accessioned2023-05-18T06:15:56Z-
dc.date.available2023-05-18T06:15:56Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationОверченко А. А. Оцінка вмісту біологічно активних речовин салатної продукції Індау посівного (вісім різновидів), вирощеного за різними технологіями. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 172.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32413-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОцінка вмісту біологічно активних речовин салатної продукції Індау посівного (вісім різновидів), вирощеного за різними технологіямиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_172.pdf134.53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.