Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32145
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖелєва, Т. С.-
dc.date.accessioned2023-05-15T11:05:13Z-
dc.date.available2023-05-15T11:05:13Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЖелєва Т. С. Вплив заморожування-розморожування на мікроструктурні характеристики м’ясних фаршів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 112.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32145-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив заморожування-розморожування на мікроструктурні характеристики м’ясних фаршівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_112.pdf117.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.