Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32101
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorАртамонова, М. В.-
dc.contributor.authorСердюкова, Ю. В.-
dc.contributor.authorКузнецова, К. М.-
dc.contributor.authorШматченко, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-05-15T06:02:38Z-
dc.date.available2023-05-15T06:02:38Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСердюкова Ю. В., Кузнецова К. М., Шматченко Н. В. Використання продуктів переробки винограду в технології фруктово-желейного мармеладу. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Артамонова М. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 91.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32101-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання продуктів переробки винограду в технології фруктово-желейного мармеладуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_91.pdf138.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.