Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32092
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorЧуйко, М. М.-
dc.date.accessioned2023-05-14T19:31:41Z-
dc.date.available2023-05-14T19:31:41Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationГоловко М.П., Чуйко М.М. Визначення раціонального дозування кальцієвої добавки тваринного походження у виробництві макаронних виробів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 4-5uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32092-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВизначення раціонального дозування кальцієвої добавки тваринного походження у виробництві макаронних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-4-5.pdf292.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.