Skip navigation
logo sbtu repo
  • Головна сторінка
  • Перегляд
    • Фонди та зібрання
    • Перегляд матеріалів за:
    • Дати випуску
    • Автори
    • Заголовки
    • Теми
  • Мова
    • English
    • русский
    • українська
  • Вхід:
    • Мій архів матеріалів
    • Оновлення на e-mail
    • Обліковий запис
  1. Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
  2. 05. Наукові видання ДБТУ
  3. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі

2010 : [168] Головна сторінка фонду Перегляд статистики

Перегляд

Зібрання цього фонду

Випуск 1 (11) [81]

Випуск 2 (12) [87]

Перегляд

Автор
  • 9 Пивоваров, П. П.
  • 9 Потапов, В. О.
  • 7 Михайлов, В. М.
  • 6 Черевко, О. І.
  • 5 Головко, М. П.
  • 5 Дьяков, О. Г.
  • 5 Колесник, Т. Л.
  • 5 Погожих, М. І.
  • 5 Постнов, Г. М.
  • 4 Гринченко, О. О.
  • . далі >
Тема
  • 3 навчальний процес
  • 3 сир кисломолочний
  • 3 сушіння
  • 2 enterprise
  • 2 rating
  • 2 альгінат натрію
  • 2 борошно кукурудзяне
  • 2 біологічно активні речовини (БАР)
  • 2 бісквітне тісто
  • 2 біфідобактерії
  • . < попередня далі >
за датою випуску
  • 168 2010
Has File(s)
  • 168 true
Тема від Logo CINECA

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок