Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31868
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorФедорова, Д. В.-
dc.contributor.authorДобровольська, М. О.-
dc.date.accessioned2023-05-11T05:39:05Z-
dc.date.available2023-05-11T05:39:05Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДобровольська М. О. Технологія бісквітних десертів для харчування осіб із глютеновою ентеропатією. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Федорова Д. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 12.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31868-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнологія бісквітних десертів для харчування осіб із глютеновою ентеропатієюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_12.pdf137.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.