Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31555
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЗаїка, С. О.-
dc.contributor.authorШило, Д. С.-
dc.date.accessioned2023-05-04T14:33:59Z-
dc.date.available2023-05-04T14:33:59Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationШило Д. С. Діджиталізація ресторанного бізнесу. Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством: матеріали VІ Всеукр. наук.-практ. конф., м. Полтава, 30 – 31 березня 2023 р.; наук. кер. С. О. Заїка. Ч. 2. Полтава, 2023. С. 639-641uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31555-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherПолтаваuk_UA
dc.titleДіджиталізація ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zb_Ak_problem_2023_2-639-641.pdf1.1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.