Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31216
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorСтоєв, С. С.-
dc.contributor.authorДібрівська, Н. В.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.date.accessioned2023-05-01T09:18:15Z-
dc.date.available2023-05-01T09:18:15Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Стоєв С. С., Дібрівська Н. В., Лосєва С. М. Безвідхідна технологія кріогенного швидкого заморожування та дрібнодисперсного подрібнення ягід журавлини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 134-136uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31216-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2-
dc.titleБезвідхідна технологія кріогенного швидкого заморожування та дрібнодисперсного подрібнення ягід журавлиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_1-134-136.pdf240.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.