Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31205
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorЮр’єва, О. О.-
dc.contributor.authorНаконечна, Ю. Г.-
dc.date.accessioned2023-05-01T08:36:08Z-
dc.date.available2023-05-01T08:36:08Z-
dc.date.issued2011-04-19-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В, Юр’єва О. О., Наконечна Ю.Г. Кріогенна технологія подрібнення під час отримання наноструктурованих добавок із часнику. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 106uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31205-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleКріогенна технологія подрібнення під час отримання наноструктурованих добавок із часникуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-106.pdf199.51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.