Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31012
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.date.accessioned2023-04-27T11:33:22Z-
dc.date.available2023-04-27T11:33:22Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationБідюк Д. О. , Гурський П. В. , Обозна М. В. , Перцевой Ф. В. Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 267-273uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31012-
dc.description.abstractУ статті наведені дослідження щодо впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на основі ядра соняшникового насіння на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного з його використаннямuk_UA
dc.description.abstractВ статье приведены исследования относительно влияния содержания растительного наполнителя эмульсионного типа на основе ядра подсолнечникового семени на структурно-механические показатели продукта творожного с его использованиемuk_UA
dc.description.abstractResearch of influence of emulsive type plant filler on the basis of sunflower kernel on structural and mechanical properties of caseous product with it's implementation is considered in the articleuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152-
dc.titleДослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочногоuk_UA
dc.title.alternativeИсследование влияния содержания растительного наполнителя эмульсионного типа на структурно-механические показатели продукта творожногоuk_UA
dc.title.alternativeResearch of influence of emulsive type plant filler on structural and mechanical properties of caseous productuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№152_2014_41.pdf248.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.