Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31009
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаніна, О. М. | - |
dc.contributor.author | Гавриш, Т. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-27T11:11:30Z | - |
dc.date.available | 2023-04-27T11:11:30Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Шаніна О. М. , Гавриш Т. В. Поліпшення якості виробів з дріжджівого тіста поліпшуючими добавками. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 250-255 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31009 | - |
dc.description.abstract | В даній роботі розглянуто питання доцільності використання органічних кислот та їх натрієвих солей сумісно з гліцерином для поліпшення хлібопекарних властивостей пшеничного борошна зі слабкою клейковиною | uk_UA |
dc.description.abstract | В данной работе рассмотрен вопрос целесообразности использования органических кислот и их натриевых солей совместно с глицерином для улучшения хлебопекарных свойств пшеничной муки со слабой клейковиной | uk_UA |
dc.description.abstract | In this paper we considered the feasibility of using organic acids and their sodium salts together with glycerol to improve the properties of bakery flour with low gluten | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152 | - |
dc.title | Поліпшення якості виробів з дріжджівого тіста поліпшуючими добавками | uk_UA |
dc.title.alternative | Улучшение качества изделий из дриждживого теста улучшая добавками | uk_UA |
dc.title.alternative | Improving the quality of products made of dough improving additives drizhdzhivoho | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№152_2014_38.pdf | 318.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.