Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30844
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗаплетніков, І. М.-
dc.contributor.authorПільненнко, А. К.-
dc.date.accessioned2023-04-24T15:05:07Z-
dc.date.available2023-04-24T15:05:07Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЗаплетніков І. М. , Пільненнко А. К. Варіаційні моделі екологічних характеристик машини для збивання харчових продуктів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 210-215uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30844-
dc.description.abstractУ статті представлені регресійні моделі рівня звукової потужності збивальної кухонної машини УКМ при різних режимах роботиuk_UA
dc.description.abstractВ статье представлены регрессионные модели уровня звуковой мощности взбивальной кухонной машины УКМ при различных режимах работыuk_UA
dc.description.abstractThe article presents the results of the determination of sound power levels beating machines УКМ in various modes operationuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152-
dc.titleВаріаційні моделі екологічних характеристик машини для збивання харчових продуктівuk_UA
dc.title.alternativeВариационные модели экологических характеристик машины для взбивания пищевых продуктовuk_UA
dc.title.alternativeVariational model of ecological characteristics of the machine for beating food productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№152_2014_32.pdf287.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.