Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30783
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОвсянникова, Л. К.-
dc.contributor.authorВалевська, Л. О.-
dc.contributor.authorКалаянова, В. В.-
dc.date.accessioned2023-04-24T12:17:15Z-
dc.date.available2023-04-24T12:17:15Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationОвсянникова Л. К., Валевська Л. О., Калаянова В. В. Функціональні властивості зерна проса. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 104-105uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30783-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2-
dc.titleФункціональні властивості зерна просаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_1-104-105.pdf199.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.