Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30709
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПокозий, И. Т.-
dc.contributor.authorАлексеницер, М. Л.-
dc.contributor.authorБерезницкая, Н. Н.-
dc.contributor.authorКубайчук, В. П.-
dc.contributor.authorЗакордонец, Л. А.-
dc.date.accessioned2023-04-24T08:53:12Z-
dc.date.available2023-04-24T08:53:12Z-
dc.date.issued1994-
dc.identifier.citationПокозий И. Т., Алексеницер М. Л., Березницкая Н. Н., Кубайчук В. П., Закордонец Л. А. Некоторые физиологические реакции гусениц дубового шелкопряда (Antheraea pernyi G.-М.) при питании консервированным кормом. Известия Харьковского энтомологического общества. Т. 2, Вып 1. 1994. C. 108-115.uk_UA
dc.identifier.otherУДК 634.0.248.088.8.638.23:591.1-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30709-
dc.description.abstractThe activity of catalase, hemolymph components in larvae feeding on preserved leaves was studied in comparison with the same incices for larvae feeding on fresh leaves. These values depenc directly onthe quality and quantity of fodder and application of stimulates (benzoic acid and microbial carotene). It is possible to make yield forecast of the cocoons using the results of the analysis of larvae hemolymph (contents of micronucleocytes or hemolymph protein).-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєваuk_UA
dc.relation.ispartofseriesИзвестия Харьковского энтомологического общества;Т. 2. Вып. 1-
dc.titleНекоторые физиологические реакции гусениц дубового шелкопряда (Antheraea pernyi G.-М.) при питании консервированным кормомuk_UA
dc.title.alternativeSome physiological reactions of the oak silkworm larvae (Antheraea pernyi G.-M.) feeding on preserved leaves-
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Т. 2. Вип. 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vkhet_1994_2_1_9.pdf395.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.