Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30599
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богомолов, А. В. | - |
dc.contributor.author | Белостоцкий, В. А. | - |
dc.contributor.author | Лукьянов, И. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-21T13:11:37Z | - |
dc.date.available | 2023-04-21T13:11:37Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Богомолов А. В. , Белостоцкий В. А. , Лукьянов И. М. Определение прочности зерна пшеницы при ударе и выбор кинематического режима работы нории . Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 26-33 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30599 | - |
dc.description.abstract | Приведены результаты исследования прочности зерна пшеницы при ударе и рекомендации по выбору кинематического режима работы нории | uk_UA |
dc.description.abstract | Приведені результати дослідження міцності зерна пшениці при ударі та рекомендації з вибору кінематичного режиму роботи норії | uk_UA |
dc.description.abstract | Determination of the strength of wheat grain at impact and the choice of the kinematic mode of work of noria-elevators | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152 | - |
dc.title | Определение прочности зерна пшеницы при ударе и выбор кинематического режима работы нории | uk_UA |
dc.title.alternative | Визначення міцності зерна пшениці при ударі та вибір кінематичного режиму роботи норії | uk_UA |
dc.title.alternative | Determination of strength of grain wheat on impact and selection mode of the kinematic hole | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№152_2014_6.pdf | 325.22 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.