Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30585
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДишлова, А.С.-
dc.contributor.authorКалина, Вікторія Сергіївна-
dc.contributor.authorПетровенко, Володимир Володимирович-
dc.contributor.authorФіліпенко, Дмитро Вікторович-
dc.date.accessioned2023-04-21T11:14:56Z-
dc.date.available2023-04-21T11:14:56Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationДишлова А. С., Калина В. С., Петровенко В. В., Філіпенко Д. В. Порівняльна характеристика сучасних технологічних ліній виробництва цукрового печива. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 46-48.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30585-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПорівняльна характеристика сучасних технологічних ліній виробництва цукрового печиваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_46-48.pdf108.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.