Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30583
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorЛеженкін, Олександр Миколайович-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.date.accessioned2023-04-21T08:28:01Z-
dc.date.available2023-04-21T08:28:01Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКюрчев С. В., Кюрчева Л. М., Леженкін О. М., Верхоланцева В. О. Застосування процесу охолодження пшениці в технології зберігання зерна. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 65-66.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30583-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗастосування процесу охолодження пшениці в технології зберігання зернаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_65-66.pdf141.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.