Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30581
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравець, Олег Ігорович-
dc.contributor.authorШинкарик, М.М.-
dc.date.accessioned2023-04-21T08:20:47Z-
dc.date.available2023-04-21T08:20:47Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКравець О. І., Шинкарик М. М. Очищення молочної сироватки як спосіб зменшення забруднення навколишнього середовища відходами молочного виробництва. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 61-62.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30581-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОчищення молочної сироватки як спосіб зменшення забруднення навколишнього середовища відходами молочного виробництваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_61-62.pdf87.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.