Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30513
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБурдіна, Ірина Олександрівна-
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorЗлоєдова, А.В.-
dc.date.accessioned2023-04-20T11:45:30Z-
dc.date.available2023-04-20T11:45:30Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБурдіна І. О., Прісс О. П., Злоєдова А. В. Харчова цінність малопоширених зелених культур, вирощених в умовах плівкових теплиць. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 221-222.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30513-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleХарчова цінність малопоширених зелених культур, вирощених в умовах плівкових теплицьuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_221-222.pdf91.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.