Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30166
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorФедак, Н. В.-
dc.contributor.authorХаустова, Т. М.-
dc.date.accessioned2023-04-18T00:12:27Z-
dc.date.available2023-04-18T00:12:27Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationФедак Н.В., Хаустова Т.М. Перспективи розвитку виробництва харчових продуктів функціонального призначення. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 75-76uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30166-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleПерспективи розвитку виробництва харчових продуктів функціонального призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-75-76.pdf223.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.