Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30033
Title: Сучасні підходи до розробки харчових натуральних ароматизаторів з ефіроолійної сировини
Authors: Фролова, Н.Е.
Силка, І. М.
Чепель, Н. В.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Фролова Н.Е., Силка І.М., Чепель Н.В. Сучасні підходи до розробки харчових натуральних ароматизаторів з ефіроолійної сировин. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 76-77
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30033
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-76-77.pdf207.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.