Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30033
Title: | Сучасні підходи до розробки харчових натуральних ароматизаторів з ефіроолійної сировини |
Authors: | Фролова, Н.Е. Силка, І. М. Чепель, Н. В. |
Issue Date: | 19-May-2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Фролова Н.Е., Силка І.М., Чепель Н.В. Сучасні підходи до розробки харчових натуральних ароматизаторів з ефіроолійної сировин. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 76-77 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30033 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-76-77.pdf | 207.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.