Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 87
Issue Date | Title | Author(s) |
2009 | Колориметричне дослідження сушеної чорної смородини | Міщенко, Т. В.; Пак, А. О.; Погожих, М. І. |
2009 | Підвищення біодоступності нутрієнтів зерна шляхом механоактивування | Миколів, Т. І.; Сімахіна, Г. О.; Корихалова, О. М. |
2009 | Доцільність запровадження системи управління безпечністю під час виробництва ковбасних виробів | Малигіна, В. Д.; Холодова, О. Ю.; Молоканова, Л. В. |
2009 | Стабілізація йоду у продуктах харчування для профілактики йододефіцитних захворювань | Голуб, Б. О.; Рудавська, Г. Б.; Метельська, Н. С. |
2009 | Використання вакууму для отримання збагачених соків та функціональних напоїв | Суткович, Т. Ю.; Плахотін, В. Я. |
2009 | Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м’ясних січених виробів | Будник, Н. В.; Олійник, Н. В. |
2009 | Збереження споживних властивостей плодів яблук під час виробництва натуральних яблучних соків | Горячова, О. О. |
2009 | Порівняльна оцінка способів зберігання редису | Колтунов, В. А.; Бєлінська, Є. В. |
2009 | Поживна цінність нових консервів з квасолі | Жук, В. А.; Баля, Л. В. |
2009 | Сучасні підходи до отримання екологічно безпечних продуктів харчування | Юдічева, О. П. |
2009 | Вплив активації дріжджів на газоутворювальну здатність тіста для виробництва дієтичного хліба зі зниженим вмістом білка | Луньова, О. С.; Кучерук, З. І. |
2009 | Збагачення кисломолочних напоїв нетрадиційною сировиною | Сорокіна, С. В.; Карпенко, З. П. |
2009 | Покращення структурно-механічних характеристик морозива з добавками тваринного та рослинного походження | Чуйко, А. М.; Шевченко, О. Є.; Дюкарева, Г. І.; Томашевська, Р. Я. |
2009 | Дослідження якості нового кисломолочного продукту функціонального призначення | Сорокіна, С. В.; Карпенко, З. П.; Полупан, В. В. |
2009 | Взаємний вплив оксиду сірки (IV) і води під час їх поглинання зерном кукурудзи | Савгіра, Ю. О.; Пілюгіна, І. С. |
2009 | Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукцію | Крайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Старчаєнко, О. Т.; Манжос, Н. В. |
2009 | Моніторинг безпечності гібридів перцю солодкого за вмістом нітратів | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Кузяхметова, А. А. |
2009 | Визначення впливу НКХ та еламіну на жироутримуючі характеристики паштетів та стійкість паштетної емульсії | Дюкарева, Г. І.; Головко, Т. М.; Серік, М. Л. |
2009 | Аналіз поглядів на ієрархічну структуру, формування асортименту товарів та управління їх асортиментним складом | Михайлов, В. М.; Чуйко, А. М. |
2009 | Расчет времени пребывания растворов и изменения технологических показателей в выпарной установке сахарного завода | Тягун, Г. В.; Штангеев, К. О.; Грищенко, Д. Г. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 87