Випуск 2 (10) : [87] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 87
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Колориметричне дослідження сушеної чорної смородиниМіщенко, Т. В.; Пак, А. О.; Погожих, М. І.
2009Підвищення біодоступності нутрієнтів зерна шляхом механоактивуванняМиколів, Т. І.; Сімахіна, Г. О.; Корихалова, О. М.
2009Доцільність запровадження системи управління безпечністю під час виробництва ковбасних виробівМалигіна, В. Д.; Холодова, О. Ю.; Молоканова, Л. В.
2009Стабілізація йоду у продуктах харчування для профілактики йододефіцитних захворюваньГолуб, Б. О.; Рудавська, Г. Б.; Метельська, Н. С.
2009Використання вакууму для отримання збагачених соків та функціональних напоївСуткович, Т. Ю.; Плахотін, В. Я.
2009Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м’ясних січених виробівБудник, Н. В.; Олійник, Н. В.
2009Збереження споживних властивостей плодів яблук під час виробництва натуральних яблучних соківГорячова, О. О.
2009Порівняльна оцінка способів зберігання редисуКолтунов, В. А.; Бєлінська, Є. В.
2009Поживна цінність нових консервів з квасоліЖук, В. А.; Баля, Л. В.
2009Сучасні підходи до отримання екологічно безпечних продуктів харчуванняЮдічева, О. П.
2009Вплив активації дріжджів на газоутворювальну здатність тіста для виробництва дієтичного хліба зі зниженим вмістом білкаЛуньова, О. С.; Кучерук, З. І.
2009Збагачення кисломолочних напоїв нетрадиційною сировиноюСорокіна, С. В.; Карпенко, З. П.
2009Покращення структурно-механічних характеристик морозива з добавками тваринного та рослинного походженняЧуйко, А. М.; Шевченко, О. Є.; Дюкарева, Г. І.; Томашевська, Р. Я.
2009Дослідження якості нового кисломолочного продукту функціонального призначенняСорокіна, С. В.; Карпенко, З. П.; Полупан, В. В.
2009Взаємний вплив оксиду сірки (IV) і води під час їх поглинання зерном кукурудзиСавгіра, Ю. О.; Пілюгіна, І. С.
2009Проблеми удосконалення технологічних карт на кулінарну продукціюКрайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Старчаєнко, О. Т.; Манжос, Н. В.
2009Моніторинг безпечності гібридів перцю солодкого за вмістом нітратівДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Кузяхметова, А. А.
2009Визначення впливу НКХ та еламіну на жироутримуючі характеристики паштетів та стійкість паштетної емульсіїДюкарева, Г. І.; Головко, Т. М.; Серік, М. Л.
2009Аналіз поглядів на ієрархічну структуру, формування асортименту товарів та управління їх асортиментним складомМихайлов, В. М.; Чуйко, А. М.
2009Расчет времени пребывания растворов и изменения технологических показателей в выпарной установке сахарного заводаТягун, Г. В.; Штангеев, К. О.; Грищенко, Д. Г.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 87