Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29993
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Борисова, А. О. | - |
dc.contributor.author | Павленко, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-14T10:50:53Z | - |
dc.date.available | 2023-04-14T10:50:53Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Павленко О. С. Using quality function deployment in educational process (Використання розгортання функцій якості в освітньому процесі). Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Борисова А. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 366. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29993 | - |
dc.description.abstract | Використання механізму розгортання функцій якості (QFD) дозволяє покращити якість викладання, а також освітній процес в цілому з урахуванням побажань та потреб студентів, що є основою трансформації та покращення якості освіти у вищій школі. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Using quality function deployment in educational process (Використання розгортання функцій якості в освітньому процесі) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_366.pdf | 174.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.