Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29678
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКотляр, О. В.-
dc.contributor.authorГоральчук, А. Б.-
dc.date.accessioned2023-04-11T14:52:30Z-
dc.date.available2023-04-11T14:52:30Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationКотляр О. В., Горальчук А. Б. Аналітичне обґрунтування технології виробництва сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 37-38uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29678-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1-
dc.titleАналітичне обґрунтування технології виробництва сухого збивного напівфабрикату для десертної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-37-38.pdf230.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.