Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29474
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.authorЧеревична, Н. І.-
dc.date.accessioned2023-04-09T15:58:56Z-
dc.date.available2023-04-09T15:58:56Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСамохвалова О. В., Черевична Н. І. Зміни стану води у бісквітних напівфабрикатах із ксампаном під час їх випікання. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 89-90.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29474-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleЗміни стану води у бісквітних напівфабрикатах із ксампаном під час їх випіканняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-89-90.pdf232.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.