Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29473
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойленко, С. О.-
dc.date.accessioned2023-04-09T15:54:06Z-
dc.date.available2023-04-09T15:54:06Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСамойленко С. О. Солюбілізація жирних кислот у водних розчинах поліетиленгліколів. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 87-88.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29473-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleСолюбілізація жирних кислот у водних розчинах поліетиленгліколівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-87-88.pdf222.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.