Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29409
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПотапов, В. О.-
dc.contributor.authorМихайлова, С. В.-
dc.contributor.authorЩепа, Є. С.-
dc.date.accessioned2023-04-07T16:14:02Z-
dc.date.available2023-04-07T16:14:02Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПотапов В. О., Михайлова С. В., Щепа Є. С. Визначення раціональних параметрів концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів при НВЧ-нагріві за умов вакуумування. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 67-70.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29409-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВизначення раціональних параметрів концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів при НВЧ-нагріві за умов вакуумуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-67-70.pdf243.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.