Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29405
Title: | Ентропійний підхід під час оцінювання ефективності використання енергії |
Authors: | Погожих, М. І. Чеканов, М. А. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Погожих М. І., Чеканов М. А. Ентропійний підхід під час оцінювання ефективності використання енергії. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 61-62. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29405 |
Appears in Collections: | Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_16.05.13_-61-62.pdf | 220.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.