Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2937
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКамсуліна, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorДроменко, Олена Борисівна-
dc.contributor.authorГородажев, Денис Андрійович-
dc.date.accessioned2022-07-10T04:54:41Z-
dc.date.available2022-07-10T04:54:41Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКамсуліна Н. В., Дроменко О. Б., Городажев Д. А. Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми "Scanflavour". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 1(19). C. 231-242.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2937-
dc.description.abstractНаведено результати аналітичних та практичних досліджень функціонально-технологічних властивостей тваринних білків фірми Scanflavour під дією технологічних чинників. Розроблено рекомендації з їх практичного застосування в технологіях різних видів м’ясопродуктів.uk_UA
dc.description.abstractThe article describes the study materials on the market of animal proteins used in the manufacture of various meat products. The expediency of the use of different types of animal proteins in the prescription composition of meat products. Based on the literature review, it was concluded that the subject of research relating to the study of functional and technological properties of animal proteins such as animal protein of Scanflavour company, which is a leading manufacturer of animal protein in the world market, is important. Also the results of research of functional and technological properties of animal proteins of Scanflavour company under the different affect of technological factors underlying recommendations for their practical application in the technologies of various kinds of meat, is presented. The conclusion of the feasibility and cost effectiveness of the use of these types of proteins in the meat products technologies.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтваринні білкиuk_UA
dc.subjectфункціонально-технологічні властивостіuk_UA
dc.subjectдрагліuk_UA
dc.subjectтеплова обробкаuk_UA
dc.subjectм’ясопродуктиuk_UA
dc.subjectживотные белкиuk_UA
dc.subjectфункционально-технологические свойстваuk_UA
dc.subjectстудниuk_UA
dc.subjectтепловая обработкаuk_UA
dc.subjectмясопродуктыuk_UA
dc.subjectаnimal proteinsuk_UA
dc.subjectfunctional and technological properties meat productsuk_UA
dc.titleДослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми "Scanflavour"uk_UA
dc.title.alternativeThe research of the influence of technological factors on the functional and technological properties of animal proteins of Scanflavour companyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (19)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2014_1_30.pdf297.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.