Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29353
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бакуменко, Лариса Григорівна | - |
dc.contributor.author | Ларіна, Алла Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-07T10:38:40Z | - |
dc.date.available | 2023-04-07T10:38:40Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Бакуменко Л.Г., Ларіна А.В. Буктрейлер – сучасна форма впливу на якість читання користувача. Шлях бібліотеки в онлайнове інформаційне суспільство : наук.-практ. семінар, 24 квітня 2014 р. : [матеріали] / редкол. : Л. Д. Льовшина [та ін.]. Харків : ХДУХТ, 2014. С. 5-8. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29353 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто поняття буктрейлер як один із інноваційних форм та методів залучення користувачів до читання, відновлення їх інтересу до друкованих видань. Описано етапи створення буктрейлеру в науковій бібліотеці Харківського державного університету харчування та торгівлі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | буктрейлер | uk_UA |
dc.subject | читання | uk_UA |
dc.subject | якість читання | uk_UA |
dc.subject | користувач | uk_UA |
dc.subject | book trailer | uk_UA |
dc.subject | reading | uk_UA |
dc.subject | quality of reading | uk_UA |
dc.subject | user | uk_UA |
dc.subject | буктрейлер | uk_UA |
dc.subject | чтение | uk_UA |
dc.subject | качество чтения | uk_UA |
dc.subject | пользователь | uk_UA |
dc.title | Буктрейлер – сучасна форма впливу на якість читання користувача | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Шлях бібліотеки в онлайнове інформаційне суспільство |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
bakumenko_larina_shlyah_biblioteki_v_onlajnove_informacijne_suspilstvo_2014_5_8.pdf | 130.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.