Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29275
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorГончаренко, Н. Г.-
dc.contributor.authorВельможна, Ю. В.-
dc.date.accessioned2023-04-07T06:26:54Z-
dc.date.available2023-04-07T06:26:54Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationВельможна Ю. В. Аналіз ефективності формування і вдосконалення організаційних структур на підприємствах ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Гончаренко Н. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 147.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29275-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАналіз ефективності формування і вдосконалення організаційних структур на підприємствах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_147.pdf113.78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.