Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29202
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гринченко, О. О. | - |
dc.contributor.author | Карпов, Р. В. | - |
dc.contributor.author | Рябець, О. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-06T12:32:07Z | - |
dc.date.available | 2023-04-06T12:32:07Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Гринченко О. О., Карпов Р. В., Рябець О. Ю. Дослідження впливу технологічних чинників на властивості розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 21-22 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29202 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1 | - |
dc.title | Дослідження впливу технологічних чинників на властивості розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-21-22.pdf | 235.16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.