Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28974
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОрлова, Н. Я.-
dc.contributor.authorНестеренко, Н. А.-
dc.date.accessioned2023-04-04T10:41:02Z-
dc.date.available2023-04-04T10:41:02Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationОрлова Н. Я., Нестеренко Н. А. Заморожування – ефективний спосіб збереження вихідних споживних властивостей культивованих печериць. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 81uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28974-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗаморожування – ефективний спосіб збереження вихідних споживних властивостей культивованих печерицьuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-81.pdf219.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.