Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28886
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorГніцевич, В. А.-
dc.contributor.authorКравченко, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-04-03T06:55:27Z-
dc.date.available2023-04-03T06:55:27Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКравченко Н. В. Дослідження поверхневих властивостей екстрактів кореня солодки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гніцевич В. А. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 28.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28886-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження поверхневих властивостей екстрактів кореня солодкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_27-27.pdf158.27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.