Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28819
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСиницина, Г. А.-
dc.date.accessioned2023-04-01T13:21:42Z-
dc.date.available2023-04-01T13:21:42Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationСиницина Г. А. Тенденції розвитку мережевої роздрібної торгівлі як складової споживчого ринку Харківського регіону. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 270-271uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28819-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління розвитком бізнесу;Секція 16-
dc.titleТенденції розвитку мережевої роздрібної торгівлі як складової споживчого ринку Харківського регіонуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-270-271.pdf136.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.