Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28809
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юрченко, Л. І. | - |
dc.contributor.author | Міносян, А. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-01T12:23:04Z | - |
dc.date.available | 2023-04-01T12:23:04Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Юрченко Л. І., Міносян А. С. Аспекти вдосконалення соціальної відповідальності бізнесу в українському національному просторі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 251-252 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28809 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15 | - |
dc.title | Аспекти вдосконалення соціальної відповідальності бізнесу в українському національному просторі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t2_15.05.19-251-252.pdf | 140.78 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.