Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28565
Title: | Дослідження теплофізичних характеристик зразків перцю солодкого в процесі заморожування-нагрівання |
Authors: | Одарченко, Д. М. Сподар, К. В. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Одарченко Д. М., Сподар К. В. Дослідження теплофізичних характеристик зразків перцю солодкого в процесі заморожування-нагрівання. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 49-50. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28565 |
Appears in Collections: | Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_16.05.13_-49-50.pdf | 216.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.