Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28556
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМостова, Л. М.-
dc.contributor.authorГапоненко, В. О.-
dc.date.accessioned2023-03-28T19:19:12Z-
dc.date.available2023-03-28T19:19:12Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМостова Л. М., Гапоненко В. О. Вода під час створення продуктів оздоровчого призначення із прозерів пшениці. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 39-40.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28556-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВода під час створення продуктів оздоровчого призначення із прозерів пшениціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-39-40.pdf232.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.