Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28514
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorAbdalkreem, Hatim Zgheel-
dc.contributor.authorGuzenko, Vasiliy-
dc.contributor.authorKolesnyk, Alina-
dc.date.accessioned2023-03-28T13:17:40Z-
dc.date.available2023-03-28T13:17:40Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationAbdalkreem H. Z., Guzenko V., Kolesnyk A. Development of equipment for the production line of pectin products from citrus residues. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 24-25uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28514-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleDevelopment of equipment for the production line of pectin products from citrus residuesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_24-25.pdf101.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.